Comments Off on Ultima ora! Angela Merkel cere expulzarea romanilor din Germania! Ajutoarele sociale vor fi inlocuite

Ultima ora! Angela Merkel cere expulzarea romanilor din Germania! Ajutoarele sociale vor fi inlocuite

| | 12/10/2015

Ultima ora! Angela Merkel cere expulzarea romanilor din Germania! Ajutoarele sociale vor fi inlocuite

Un nou proiect de lege al Ministrului de Interne german urmeaza sa fie adoptat pana la sfarsitul acestei luni, conform Agerpress.

Acest proiect de lege ii vizeaza strict pe romanii din Germania care, confom proiectului, toti romanii vor fi expulzati fortat din Germania in special rezidentii straini.

Statul german doreste urgentarea acestui demers de expulzare intrucat, foarte multi romani locuiesc in Germania datorita ajutorului social sau solicitand locuri in azil.

Ministrul Angela Merkel tradeaza orice afirmare la adresa Romaniei, nedorind ca aceasta sa intre in spatiul Senghen.

In urmatoarele luni orice persoana staina aflata pe teritoriul Germaniei va fi verificata si interogata, pentru a se evita ilegalitatea si incalcarea legilor, relateaza tabloidul german Ruhr Nachrichten.

Deasemenea Angela Merkel intentioneaza sa inlocuiasca ajutoarele sociale cu alte modalitati de sprijin financiar, cei favorizati fiind refugiatii.

Germania este tara care atinge cele mai inalte cote in privinta refugiatilor astfel, noul proiect anuntat oficial, se descende a fi ca "o lectie pentru celelalte tari care au refuzat primirea refugiatilor".