Comments Off on Angela Merkel ironizeaza refugiatii: "Veniti in Germania avem case si locuri de munca"

Angela Merkel ironizeaza refugiatii: "Veniti in Germania avem case si locuri de munca"

| | 10/03/2016

Angela Merkel ironizeaza refugiatii:
Angela Merkel ironizeaza refugiatii:

Angela Merkel, cancelarul Germaniei a fost criticata si judecata pentru actiunile sale legate de criza refugiatilor in Europa, de catre insusi Kristian Jensen, seful diplomatiei daneze, potrivit Ager Press.

Ministrul danez si-a expus punctul de vedere si a afirmat ca d-na Angela Merkel "ar trebui sa tina cont si sa-i asculte si pe ceilalti, pentru ca Germania oricat de puternica si mare ar fi, nu poate decide si pentru celelalte 27 de state europene".

In cadrul pactului incheiat la Bruxelles intre UE-Turcia, s-a ajuns la un numitor comun cu Ankara iar la insistenta cancelarui german, liderii europeni au sustinut proiectul care are ca rol reducerea afluxului de refugiati si migranti.

Potrivit lui Jensen, Angela Merkel inainte de a lua masuri si a incerca  sa solutioneze problema noilor veniti in tara", aceasta a transmis un mesaj ironic tuturor refugiatilor:

Veniti in Germania, sunteti bineveniti, avem case si locuri de munca.

France Presse, mentioneaza faptul ca in Copenhaga, inca din luna ianuarie, se fac controale zilnice la granitele cu Germania si Suedia iar prin aceasta initiativa se doreste sa se tina in evidenta si sa se evite afluxul continu de migranti la frontierele externe ale UE.