Ghidul tau este romanin.eu Inregistreaza-te acum!

| Despre si pentru romani | 06/08/2015

Doresti sa fii la curent cu toate amanuntele din absolut toate tarile Europei?

Esti in cautarea unui site romanesc din Europa pe care ai dori sa adaugi anunturi sau sa postezi diverse articole "despre si pentru romani"?

De noi ai nevoie!

Acceseaza site-ul: www.romanin.eu , portal cu servicii gratuite, dedicat miilor de romani din Europa.
Ce trebuie sa faci pentru a te putea bucura de continutul site-ului nostru?
Este simplu!

Primul pas consta in inregistrarea ta pe site-ul: www.romanin.eu , unde trebuie sa iti creezi un cont de utilizator (nume user si parola).
Register

Email: office@romanin.eu

Dupa ce te-ai inscris si ai urmat indicatiile mentionate, in functie de necesitatile tale poti da click pe Adauga anunt in cazul in care doresti sa faci asta, apoi selectezi una dintre categoriile enumerate care se rezuma la structura anuntului tau.

De exemplu, daca dai click pe oricare din categoriile aparute pe site, vei observa ca ti se vor afisa toate anunturile adaugate pana in prezent la aceaste categorii: cumpar , vand …etc

Este bine de retinut faptul ca selectarea corecta a uneia dintre urmatoarele categorii: prestez servicii , ofer in chirie , ofer job , caut job este absolut necesara deoarece anuntul tau va putea fi identificat si accesat de catre persoanele si userii interesati de continutul postarii tale.

 

Asadar, dupa ce ai bifat categoria corespunzatoare, pentru a face public anuntul trebuie sa completezi toate campurile obligatorii marcate cu steluta *(Titlu, Pret, Tara, Descriere).

Deasemenea, daca esti o persoana creativa si plina de imaginatie, iti oferim posibilitatea de-a te "lansa" si de-a publica pe pagina de blog a site-ului romanin.eu , atat articole care sa cuprinda subiecte actuale si teme ale zilei sau experiente dobandite de-a lungul vietii pe care doresti sa le impartasesti si romanilor din toata Europa, cat si poezii care fac parte din creatia personala.
Daca au ajuns la urechile tale articole pe care poti sa le adaugi in pagina de blog sau stiri care doresti sa le faci publice pe site-ul nostru: www.romanin.eu poti opta sa trimiti continutul respectiv atat prin formularul de contact existent in pagina principala a site-ului , cat si prin intermediul email-ului nostru: office@romanin.eu

Dorim sa te informam ca anunturile, stirile sau articolele tale vor fi publicate dupa ce vor fi aprobate de catre administratorul site-ului.
In cazul in care ai o nelamurire legata de serviciile noastre si doresti suport din partea unui membru a site-ului www.romanin.eu, poti trimite o sesizare sau o instiintare pe email-ul: office@romanin.eu

Romanin.eu sprijină drepturile românilor în EU şi ajută la crearea unui mediu profesional de răspândire a informaţiilor.

   

273 vizualizari, 1 astazi