Comments Off on A socat Romania! Insurat cu 2 femei surori cu care are 14 copii!

A socat Romania! Insurat cu 2 femei surori cu care are 14 copii!

| | 23/10/2015

A socat Romania! Insurat cu 2 femei surori cu care are 14 copii!
A socat Romania! Insurat cu 2 femei surori cu care are 14 copii!
A socat Romania! Insurat cu 2 femei surori cu care are 14 copii!

Un caz iesit din comun a socat intreaga Romanie!

Un roman are 2 neveste surori, cu care are 14 copii.

George Chirila traieste in Moldova undeva in apropiere de Iasi si este insurat cu 2 femei surori cu care are 14 copii. Al 15-lea spun ei, este pus in plan.

In realitate barbatul nu este insurat cu niciuna dintre cele 2 surori insa sustine ca sunt casatoriti prin intermediul lui Dumnezeu.

Acum cativa ani una dintre fetitele lui a murit la cateva luni de la nastere si au ingropat-o in curtea casei sub un pom.

Desi situatia lor finaniciara este  una destul de buna, avand aproximativ 100 de hectare de pamant si sute de oi si vaci, cei 14 copii traiesc ca in Evul Mediu, fara curent, gaz, apa, izolati pe varful unui munte.
George Chirila nu accepta sfaturi sau ajutor de la nimeni si declara ca mai mereu are viziuni cu Iisus.

Oamenii din sat il descriu pe barbat ca fiind un om periculos care traieste in pustietate si care isi bate joc de proprii copii.

Cele doua surori nu au nimic de comentat, ba mai mult chiar, se inteleg de minune si spun ca il iubesc nespus de mult pe sotul lor.

Imi iubesc sotul tot mai mult pe zi ce trece, insa, recunosc ca uneori mai exista si urme de gelozie, declara Nicoleta prima sotie a dl Chirila.

In aceasta vara toti copiii lui George Chirila au fost bolnavi insa niciunul nu a primit ingrijiri medicale din cauza tatalui care refuza sa creada in doctori.

Dealtfel, nici la scoala nu i-a dat, iar cu greu s-a decis sa le faca certificate de nastere.

Imi doresc sa traiesc doar din ce ofera natura, copii mei sunt obisnuiti cu munca la camp, cu mulsul oilor, asta e pasiunea lor, scola nu reprezinta nimic, ii invat eu sa citeasca  si sa numere.

Nicoleta si Mariana cele doua neveste a barbatului, au fiecare partea lor de casa in care locuiesc cu copiii lor, iar George trebuie sa aleaga in fiecare seara cu care dintre neveste sa doarma.

Cazul acesta a uimit intreaga tara, majoritatea oamenilor vazand acest lucru ca fiind un indiciu ca ar venii "sfarsitul lumii".